0 0
Kwarktaart – kokos- mango

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

30 gram Kokosolie
50 gram Havermout
2x 500 ml Kokos kwark Ik gebruik de milde kokoskwark van campina
1 stuk mango
75 gram LU time out koekjes Je kunt natuurlijk ieder koekje gebruiken!
100 gram Dadels
12 blaadjes Gelatine
1 schepje Whey Ik gebruik de whey met kokos smaak. Je hoeft niet perse whey toe te voegen.

Nutritional information

226
Calorieën
30 gram
Koolhydraten
13 gram
Eiwitten
5.6 gram
Vet
2.2 gram
Vezels

Kwarktaart – kokos- mango

Gezond feest alternatief!

Wauw!

Iets te vieren? Vaak een reden om even niet op de calorieën te letten en jezelf lekker te verwennen.

Maar wil je het toch graag gezond houden, dan is deze taart echt iets voor jou!

Súper lekker en ook nog eens laag in calorieën en geloof me....daar proef je echt helemaal niets van!

Het is een flinke taart en ik heb voldoende aan 1/10e stuk. Daar zijn dan ook de macro's op gebaseerd.

Geniet!

  • 30 min
  • Serves 10
  • Medium

Ingredients

Directions

Let’s do this!

Begin met de bodem:

  1. Laat de dadels eventjes 10 minuutjes wellen in heet water.
  2. Laat de kokosolie smelten.
  3. Pak de keukenmachine en maal de dadels, havermout en de koekjes fijn.
  4. Voeg tenslotte de gesmolten kokosolie toe.
  5. Bedek een springvorm met een bakpapiertje en druk de bodem stevig aan met de achterkant van een lepel.
  6. Zet de bodem in de koelkast.

De taart:

  1. Laat de gelatineblaadjes even weken in een bak met koud water.
  2. Stop de kokoskwark in een grote bak en roer de whey er doorheen. (Hoeft niet per se)
  3. Laat de gelatineblaadjes smelten in een steelpannetje. Knijp de blaadjes goed uit en voeg 5 eetlepels water toe.
  4. Voeg vervolgens de gelatine bij de kwark, en mix goed door, je wil namelijk echt geen klontjes in de taart.
  5. De mango gaat in kleine blokjes door de kwarkmix heen.
  6. Haal de bodem uit de koelkast en giet het kwarkmengsel erdoorheen.
  7. Ik laat hem meestal een nachtje in de koelkast staan, maar in 4 uurtjes moet hij al goed hard zijn.

8.Lekker met wat geraspte kokos en chocolade erover om hem af te maken.

  1. Eet smakelijk!

foodiesuus2

mugcake
previous
Mugcake met blauwe bessen
img_20160725_144205
next
Rodekool salade met forel

Add Your Comment