0 0
Havermout-banaan taartje uit de oven

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 stuk Banaan
30 gram Havermout
van 1 ei Eiwit
15 gram Rozijnen
10 gram Pindakaas
10 gram Notenmix
5 gram Bakpoeder
Snufje Kaneel

Nutritional information

388
Caloriëen
49 gram
Koolhydraten
13 gram
Eiwitten
14 gram
Vet
6 gram
Vezels

Havermout-banaan taartje uit de oven

Lekker op een easy sunday!

Heb je iets meer tijd voor een ontbijtje?

Dan is dit ontbijtje zeker een aanrader!

Niet ingewikkeld, super voedzaam en toch een heerlijke verwennerij.

Dit ontbijtje is eindeloos te variëren: Iets minder koolhydraten en meer eiwitten? Laat dan 10 gram havermout weg en voeg wat whey eiwitpoeder toe!
Of probeer hem eens met wat appel,roodfruit, stukjes chocolade of maak er een hartig taartje van met wat wortel en extra rozijnen.

Lekker op een lazy Sunday!

Geniet ervan!

  • 20 min
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Let’s do this!

  1. Verwarm de over voor op 180 graden.
  2. Prak in een kom een halve banaan (bewaar de andere helft voor straks).
  3. Voeg 30 gram havermout, een eetlepel magere kwark, het eiwit van 1 ei, een handje rozijnen, snufje kaneel en een klein beetje bakpoeder toe.
  4. Meng het goed door elkaar en giet het in een ingevet bakje.
  5. Zet het geheel nu zo’n 15 minuutjes in de oven.
  6. Klaar? Prik even met een saté prikker in je taartje, komt deze er schoon uit? Dan is hij goed!
  7. Maak het taartje af met wat stukjes banaan, en lepeltje pindakaas en wat nootjes.
  8. Eet smakelijk!

foodiesuus2

img-20160809-wa0012
previous
Bloemkoolrijst salade met vega ballen
mugcuke
next
Havermout-banaan mugcake

Add Your Comment