0 0
Gezond bananenbrood

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

3 stuks Banaan
50 gram Dadels
3 stuks Eieren
100 gram Amandelmeel
50 gram Havermout
1,5 theelepel Bakpoeder
30 gram Walnoten
Koek&speculaaskruiden
Snufje zout

Nutritional information

163
Calorieën
15 gram
Koolhydraten
6 gram
Eiwitten
9,5 gram
Vet

Gezond bananenbrood

Met havermout en amandelmeel

Verwen jezelf eens met dit super lekkere tussendoortje!

Een bananenbrood met amandelmeel en havermout.

Lekker smeuig en door de walnoten zit er een heerlijke bite in!

Makkelijk, gezond én super lekker!

Geniet!

  • Serves 10
  • Medium

Ingredients

Directions

Let’s do this!

  1. Zet de oven vast aan op 175 graden.
  2. Meng de bananen samen met de dadels in de keukenmachine tot een glad beslag. Heb je geen keukenmachine gebruik dan de staafmixer.
  3. Pak een andere kom en klop hierin de eieren eventjes los.
  4. Meng de eieren met de bananen-dadel puree en voeg wat zout toe.
  5. Voeg dan het amandelmeel en havermout meel toe. Je kunt makkelijk zelf havermout meel maken door havermout fijn te malen in de keukenmachine.
  6. Voeg al roerende het bakpoeder toe en de koek- en speculaas kruiden.
  7. Voeg tenslotte de walnoten toe.
  8. Schenk nu het beslag in een cake vorm. Ik doe er altijd even een bakpapiertje in zodat het niet vast blijft plakken.
  9. Snijd een banaan doormidden en leg deze boven op het beslag.
  10. 45 min in de oven. Let even op wordt het brood te donker leg er dan even een bakpapiertje op.
  11. Eet smakelijk!

foodiesuus2

pompoenpannenkoeken
previous
Pompoen pannenkoeken
next
Appel, hazelnoot – havermout koekjes

Add Your Comment