0 0
Bloemkoolpap

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

250 gram bloemkool
75 ml Amandelmelk
1 stuk Banaan Tip! Bewaar een paar stukjes als decoratie
20 gram Havermout
Snufje zout
Naar smaak Koek&speculaaskruiden

Nutritional information

208
Calorieën
39 gram
Koolhydraten
8 gram
Eiwitten
3 gram
Vet
9 gram
Vezels

Bloemkoolpap

met banaan en havermout

Bloemkool als ontbijt? Nee dat is ook niet het eerste waar ik aan denk bij bloemkool.
Toch is dit een super lekker receptje voor een stevig en gezong ontbijt wat net even anders is!

Ik combineer het met wat havermout en banaan, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden.

Probeer het eens, het is de moeite waard en zo klaar!

  • 15 min
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Let’s do this!

  1. Snijd de bloemkool in stukjes en kook hem gaar in zo’n 10 minuutjes.
  2. Wanneer de bloemkool gaar is kun je hem fijn malen met de staafmixer of in de keukenmachine.
  3. Voeg de amandelmelk en de banaan toe.
  4. Is het al een lekker papje? Voeg dan de havermout toe.
  5. Voeg daarna wat zout en koek-en speculaaskruiden toen.
  6. Vind je hem niet zoet genoeg? Dan kun je er altijd nog wat honing aan toevoegen.
  7. Eet smakelijk!

foodiesuus2

groentesoep
previous
Groentesoep 2.0
saladekiananas
next
Salade met kidneybonen, ananas en kip

2 Comments Hide Comments

Kan je de pap bewaren?
Je hebt het echt lekkere recepten, mis alleen of je iets van tevoren kan voorbereiden of dat je het gelijk moet nuttigen.

Hai Laura,

Ik heb de pap nog niet bewaard. Ik denk dat het wel kan, maar houd er rekening mee dat de havermout wat uitzet dus wellicht kun je er dan wat meer melk bij doen. Ben benieuwd!
De maaltijden die bij de mealprep staan kun je van de voren maken en bijv. de volgende dag meenemen!

Add Your Comment