• Home
  • Diner
  • Bloemkool couscous salade met bietjes
0 0
Bloemkool couscous salade met bietjes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200 gram bloemkool
200 gram Bietjes
75 gram Dadels Je kunt ook rozijnen gebruiken
25 gram Geitenkaas Ik gebruik de salade bolletjes
2 stuks Bosuitje
Klein bosje Peterselie
25 gram Cashewnoten
Theelepel Ras el Hanout Bij Jonnie Boer

Nutritional information

460
Calorieën
47 gram
Koolhydraten
19 gram
Eiwitten
18 gram
Vet
16 gram
Vezels

Bloemkool couscous salade met bietjes

Ideaal maelprepje!

Dit is absoluut een toppertje!

Een salade boordevol vezels en heerlijk op smaak.
Het leuke van deze salade is dat je hem naar wens zo lekker kunt maken als je zelf wilt.

Eet je hem vegetarisch? Of voeg je nog wat extra eiwitten toe? Heb je behoefte aan wat extra koolhydraten? Voeg dan wat couscous toe. Het kan zo simpel zijn...

Met dit basis recept kom je in ieder geval al een heel eind.

Geniet ervan!

  • 15 min
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Let’s do this!

  1. Maak de bloemkool schoon, je gebruikt ongeveer de helft van een bloemkool.
  2. Maal de stukjes bloemkool fijn in een keukenmachine. Let op! Je gebruikt de bloemkool dus rauw.
  3. Ondertussen kun je de rest van de ingrediënten voorbereiden.
  4. Je kunt de bietjes in mooie kleine blokjes snijden, de dadels in stukjes, een uitje snipperen, en de peterselie hakken.
  5. Wanneer de couscous klaar is breng ik hem op smaak met Ras el Hanout kruiden (ik gebruik van van Jonnie Boer verkrijgbaar bij de appie) dit geeft het gerechtje net een beetje extra smaak.
  6. Voeg daarna alle ingrediënten toe en meng het goed door elkaar.
  7. Wil je niet vegan eten? Voeg dan nog wat kip toe of bijvoorbeeld wat forel.
  8. Eet smakelijk!

foodiesuus2

courgettepannenkoek-1
previous
Eiwitrijke courgette pannenkoekjes
img-20160809-wa0012
next
Bloemkoolrijst salade met vega ballen

Add Your Comment