Welkom!


Welkom op mijn site!

Super leuk dat je een kijkje komt nemen! Waarschijnlijk ben je opzoek naar inspiratie voor een lekker gerechtje, of kom je om een van mijn persoonlijke blogs te lezen, super leuk!

Zelf ben ik gek op lekker eten, maar merkte ik dat dat lekkere eten er ook voor zorgde dat er in de loop der jaren flink wat kilootjes ook kwamen. Ik besloot dat het roer om moest, maar jeetje wat is dat lastig zeg! Zoveel soorten diëten en niets wat ik vol kon houden. Ik zag door de bomen het bos niet meer. HELP!
Inmiddels weet ik dat een dieet voor mij niet werkt, Wanneer ik bepaalde dingen niet meer mag eten word ik er echt niet gelukkiger op. Sterker nog ik krijg er juist veel meer zin in en mijn focus ligt alleen nog maar op wat ik niet mag eten. Terwijl er zoveel is wat je wel kunt eten namelijk; alles!
Inmiddels ben ik opgeleid tot vitaliteits- en voedingscoach. Ik Schijf hier regelmatig een blogje over en natuurlijk staat het hier bomvol lekkere receptjes. Om het je wat makkelijker te maken staat er bij ieder receptje precies wat er allemaal inzit, zo is het nog makkelijker om er voor te zorgen dat je voldoende gevarieerd eet!

Vele plezier en geniet!

Liefs,
Suus


Foodiesuus2.0 staat voor lekkere, makkelijke en gezonde receptjes waar je happy van wordt.