• Home
  • Wie is foodiesuus?

Wie is foodiesuus?

Wie ben ik, en waarom deze site? Goede vraag!

Om antwoord te geven op deze vraag gaan we eerst even een jaartje terug in de tijd.

Precies een jaar geleden droomde ik tijdens een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk dat mijn vriend en ik meededen aan personalbodyplan. Toen ik mijn droom vertelde aan mijn vriend, terwijl we op het strand lagen uitte buiken na een heerlijke lunch, reageerde mijn vriend spontaan met: ‘Laten we het gewoon doen’. For real?! Jazeker! Beiden sportief ingesteld en toe aan een switch in onze levensstijl hebben we ons bij thuiskomt meteen enthousiast ingeschreven. 1 oktober 2015 werd de dag dat het roer omging. En hoe!

Koken was altijd al mijn passie en eten werd daarom al snel een grote hobby:-) Met een vader als kok is dat er bij mij letterlijk met de paplepel ingegoten. In de keuken staan is voor mij ontspanning. Ik ben de trotste eigenaresse van het leukste kinderdagverblijf in Utrecht wat natuurlijk hard werken is. Die stress kook ik graag van me af. Omdat ik niet bang ben om nieuwe dingen uit te proberen kan ik in de keuken ook een hoop creativiteit kwijt; koken puur op gevoel zonder recepten. Dit resulteerde wel in flink wat aantal kilootjes hier en daar.

Het roer ging dus om en dat werd een leuke uitdaging. Lekker eten hoeft natuurlijk helemaal niet ongezond te zijn. Door de nieuwe gezonde levensstijl werd ik flink uitgedaagd in de keuken maar met resultaat! Inmiddels ben ik bijna 14 kilo kwijt en voel ik me een stuk fitter! En weet je wat het mooie is? Het is niet alleen het fysieke plaatje, dat plaatje is heel mooi meegenomen en jazeker daar ben ik ontzettend trots op. Maar het meest tevreden ben ik met de mindset; je daadwerkelijk sterker voelen, zelfvertrouwen, en je zoveel lekkerder voelen door een gezonde levensstijl. Niets diëten, niets mogen of jezelf niets gunnen. Nee integendeel het is juist genieten! Genieten van lekker eten en je beseffen wat een voorrecht het is om een gezond lichaam te hebben zodat je lekker kan gaan sporten. Maar vooral happy zijn met jezelf!

Ik ben mijn receptjes gaan plaatsen op Instagram en ik kreeg al snel veel leuke reacties. Omdat ik er van overtuigd ben dat je juist de dingen moet doen waar je blij van wordt, ben ik deze website begonnen. 

Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt, even flink aan de studie, maar nu kan ik ook andere mensen helpen met het veranderen van hun leven. Dit doe ik als vitaliteitscoach en gewichtsconsulente. Meer uit het leven halen!

Inmiddels ben ik ook mama geworden van Goos, Dat veranderd wel even wat in je leventje. Zo ook foodiesuus. Je kunt alles terug lezen in mijn blogs!

Foodiesuus2.0 staat voor lekkere, makkelijke en gezonde receptjes waar je happy van wordt.

Hopelijk staat er iets lekkers tussen voor je!

Veel liefs,

 

Suus